SyncoZymes

tala fou

Shangke Bio ma Zhejiang Supor Pharmaceutical Co., Ltd. na auai i le 2020 Nanjing API CHINA API Exhibition ma faia se lipoti faʻapitoa faʻapitoa ile NMN

O Oketopa 14, 2020, le 85th China International Pharmaceutical API/Intermediate/Packaging/Mequipment Fair (fa'aigoaina o le API China API) na tatalaina i le Nanjing International Expo Center.Shangke Bio ma Zhejiang Supor Pharmaceutical Co., Ltd. na auai i le 2020 Nanjing API CHINA API Fa'aaliga.Dr. Zhu, Pule Sili o Shangke Biology, na faia se lipoti faʻapitoa faʻapitoa i le "NMN's Past, Present and Future" i le faʻaaliga.

Shangke Bio

Fa'aaliga ata o tagata

I lenei faʻaaliga, o le a faʻaalia e Shangke Bio le coenzyme NMN, NAD, NADH, NADP, NADPH, enzymes biological, APIs, intermediates ma isi oloa, ma maua ai fefaʻatauaiga loloto ma uo mai le atunuʻu atoa.

Shanke Bio1

Ata o lipoti faaleaoaoga

I le taimi o le faʻaaliga, na faʻataunuʻuina ma le manuia le 8th Vitamin Special Day of Health.com.Dr. Zhu, Pule Sili o Shangke Biotechnology, na vala'aulia e auai i lenei fa'amoemoe ma faia se lauga i le autu o le "NMN's Past, Present and Future".O mea o lo'o i totonu o le tautalaga na fa'atauaina e tagata fa'apisinisi.Faʻailoa ma le maualuga o le faʻaalia o le tali fiafia.Ole a'afiaga ole matua ole NMN ua fa'amaonia fa'asaienisi ma lagolagoina e le tele o mataupu moni.O le lipoti faʻaleaʻoaʻoga a le NMN i luga o le upega tafaʻilagi ua toe tosina mai ai le tele o tagata faʻatau ma tagata faʻatau.

Na faia e Dr. Zhu se tautalaga mai le atinaʻeina o le NMN, ma faʻaalia lemu le mealilo o le vailaʻau faʻamaʻi matua NMN: NMN ua faʻapuʻupuʻu o le β-nicotinamide mononucleotide, o le mea muamua lea o le NAD +;fa'ai'uga fa'ata'ita'iga talafeagai fa'asalalauina i se fa'asologa o fa'asalalauga fa'asaienisi fa'avaomalo fa'avaomalo e fa'amaonia ai, e talitonu o le anotusi o le NAD + i le tino o le tagata e fa'aitiitia i le matua, e o'o atu ai i le matua mai le 30 tausaga, ma maanuminumi, fa'amama maso, fa'aputuga ga'o, ma fa'atuputeleina le lamatiaga. o ma'i fatu, toto maualuga, stroke, ma'i suka, ma le ma'i o le Alzheimer.Na maua e le suʻesuʻega pe a maualalo sela i le NAD +, latou te tali atu e ala i le faʻaalia o le tele o le SLC12A8 transporter, faʻatagaina le faʻaogaina lelei o le NMN mai le toto, ae o le SLC12A8 transporter gene na maua e faʻaalia i le tele o masini ma i totonu o le gutu O mea i totonu. e maualuga tele le tusi.I totonu o le manava, NMN e vave faʻafefe mai le tootoo laiti i totonu ole 2-3 minute ma liua ile NAD + ile 10-30 minute.

Ole a'afiaga ole matua ole NMN ua fa'amaonia fa'asaienisi ma lagolagoina e le tele o mataupu moni.I le taimi nei, ua avea Iapani ma atunuʻu ua faʻatagaina faaletulafono le NMN e avea ma mea taumafa mata.

Ia Ianuari 2019, na o le 188 oloa a le NMN i luga o fesoʻotaʻiga atoa, ma e oʻo atu i le faaiuga o Aukuso 2020, o le aofaʻi o oloa i luga o fesoʻotaiga i totonu o le atunuʻu ua sili atu i le 2,962.O loʻo i ai le faʻateleina o oloa, le lava o tulaga faʻapisinisi, ma le leai o se iloiloga mo le saogalemu ma le aoga.E le gata i lea, o le tele o NMN brands e leai ni tekinolosi autu, ma o oloa e faʻafefiloi.

O le maketi o oloa faʻatauvaʻa i le lalolagi atoa (e aofia ai vaega e tolu o mea teuteu, meaʻai ma vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi) na faʻatauina i le US $ 250 piliona i le 2016 ma e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 5.8% e oʻo atu i le US $ 331.41 piliona i le 2021 O Amerika i Matu o loʻo taʻitaʻia le itulagi i le lalolagi e tetee atu i le matutua o maketi, sosoo ai ma Europa ma Iapani, ma Asia Pacific o loʻo faʻamoemoeina o le a sili ona televave le faʻatupulaia o itulagi i le lalolagi i le lumanaʻi.I le taimi nei, o le lalolagi o loʻo tuʻuina atu meafaitino a le NMN o loʻo faʻatumauina i Saina, ma o faʻagasologa o gaosiga e aofia ai vailaʻau faʻasolosolo, vailaʻau-enzymatic synthesis ma auala atoa-enzymatic.Ole su'esu'ega fa'apitoa ole falema'i ile galuega talafeagai a le NMN ole fa'avae lea mo le tuputupu a'e o maketi i le lumana'i, ma o le fa'atulafonoina ma le fa'asinomaga o mea taua ia mo le atina'eina o maketi i le lumana'i.O le Coenzyme e taua tele i le faagasologa o le metabolism o le tino o le tagata, ma o ana oloa e faʻaaogaina lautele i meaʻai ma mea tau soifua maloloina.E le gata i lea, o le coenzyme o le autu autu lea o vailaʻau lanu meamata.

Shangke Bio o se atinaʻe e iloa ai le gaosiga o mea tau alamanuia o coenzyme NMN / NAD / NADH / NADP / NADPH ma isi oloa e ala i le enzyme catalysis technology atoa, ma ua pasia le ISO9001 quality management system certification, SELF GRAS (le US FDA iloilo. le faasinoupu saogalemu o meaʻai faaopoopo) Faʻamaonia le saogalemu ma le "suʻega faʻamaʻi tuʻu gutu" faʻamaonia faʻamaonia ua manumalo i se igoa lelei i le alamanuia, ma o oloa e faʻatau atu i le lalolagi.


Taimi meli: Oke-28-2020